Amerikansk matlagningsserie från 2015. I Colorado Springs besöker Guy en cool sylta som stoltserar med sin chiliburgare och en specialitet mot baksmälla. I Washington D.C. serverar en familjeägd smörgåsbutik en otrolig corned beefhoagie. 18/08 år 2017 i
Etikett: drive-ins and dives
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy utforskar köttälskarnas paradis. I Colorado Springs en jamaikansk sylta som serverar curryget. I Baltimore en galen ölbar med vildsvin på menyn. I Washington D.C en uberdeli som har hemlagad pastrami och en köttfylld marockansk specialitet. 17/08 år 2017 i
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 16/8
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 15/8
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 14/8
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 11/8
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 10/8
Amerikansk matlagningsserie från 2015. Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 09/08 år 2017 i
Amerikansk matlagningsserie från 2014. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. 31/7