Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Den andra värden i Stockholm är sommelieren Maja. Hon bjuder på blomkålssoppa med vaktelägg och löjrom och ugnsbakad torsk med brynt smör som serveras med dillpotatis, pepparrot och räkor. Till efterrätt blir det brynt smörglass.

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra stockholmare ska bjuda varandra på middag och först ut är flygvärden Jimmy. Han bjuder gästerna på toast med höstprimörer och asiatisk sommarsallad med halstrad tonfisk. Till efterrätt blir en uruguayansk polvito.

Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen i Åhus hålls hemma hos Veronica. Hon bjuder på grön ärtsoppa med parmesanchips och rödtunga i skaldjurssås. Till dessert blir det chokladcappuccino. Efter middag avslöjas vem som fått högst betyg och kammar hem de 15 000 kronorna.

Svensk matlagningsserie från 2017. Den tredje värden att bjuda på middag i Åhus är musikanten Gertie. Hon bjuder på en grön ärtsoppa och majskyckling med syrlig sås som serveras med sötpotatisfries. Till dessert blir det en semifreddo med nötchoklad.

Svensk matlagningsserie från 2017. Den andra värden i Åhus är halvdansken Daniel. Han bjuder på smørrebrød och ankbröst, sockerstekt potatis med kantarellsås och pressgurka. Till dessert blir det den danska klassikern æbleskiver.

Svensk matlagningsserie från 2017. Åhus. Fyra personer i Åhus ska bjuda varandra på middag och först ut är MMF-supportern Jan. Han bjuder på toast med getost, fisksoppa med dillkräm som serveras med smördegsflarn. Till dessert blir det blåbärsfröjd.

Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen den här veckan hålls på en ö i Stockholms skärgård hos värden Cattis. Hon bjuder på skärgårdsstarter och torskrygg med kantareller och bacon. Till dessert blir det rabarbersoppa och jordgubbstiramisu. Efter middagen avslöjas vinnaren.

Svensk matlagningsserie från 2017. Stockholm. Den här veckan bjuder fyra personer i Stockholm på middag i sina så kallade andra hem. Första ut är Niklas som håller sin bjudning i sin kolonistuga. Han bjuder på parmainlindad sparris och ugnsbakad lax med fetaost. Till dessert blir det hallonparfait.